Trei angajări la o primărie din Gorj

Primăria Comunei Jupâneşti, judeţul Gorj, face angajări pentru Centrul Multifuncțional de Servicii Sociale, după cum urmează: șef centru, psiholog practicant, instructor de educație.

Pentru postul de șef centru, candidații trebuie să aibă studii cu diplomă de licență de învățământ superior în domeniul psihologie, asistență socială și sociologie, cu vechime de minimum 2 ani în domeniul serviciilor sociale, sau absolvenți cu diplomă de licență ai învățământului superior în domeniul juridic, medical, economic și al științelor administrative, cu experiență de minimum 5 ani în domeniul serviciilor sociale.

Pentru postul de psiholog practicant sunt necesare studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul psihologiei; aviz de exercitare a profesiei de psiholog, eliberat de Colegiul Psihologilor; vechime în specialitatea studiilor de 1 an.

Pentru postul de instructor de educație, cerințele sunt: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat în domeniul pedagogic, specializarea educator, sau studii superioare absolvite cu diplomă de licență cu modul pedagogic; vechime în specialitatea studiilor de 1 an.

Concursul va începe pe 28 ianuarie cu proba scrisă.

Vizualizări: 2,403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: