Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Când va porni Minprest afacerea cu stingătoare

Societatea Minprest Serv Rovinari nu a reușit să pună în funcțiune noul serviciu de încărcare și verificare al stingătoarelor de incendiu. Procedura de autorizare a activității s-a dovedit a fi una de durată.

Minprest a reușit în șase luni să obțină un singur aviz, dar mai are nevoie și de altele pentru ca stația de încărcare a stingătoarelor să poată fi pusă în funcțiune. „Am primit avizul ISCIR, urmează să primim și avizul ISU și intrăm în linie dreaptă, să începem să căutăm contracte. Astea sunt procedurile, noi solicitările le-am făcut începând din decembrie. Abia la începutul lunii iunie am luat avizul ISCIR. Nu avem ce face, sunt condiționate unul de celălalt. Estimez că anul acesta îi dăm drumul. Așteptăm să luăm avizele să le facem în primul rând pe ale noastre”, a declarat Gabriel Giorgi, directorul Minprest Serv Rovinari.

Pentru obținerea avizului ISCIR, personalul autorizat, desemnat de la unitate să se ocupe de activitatea stației, a susținut și o probă practică de lucru. Investiția Minprest în acest proiect s-a ridicat la circa 300.000 de lei. Imobilul în care va funcționa acest serviciu al Minprest a fost construit la sediul societății din Vîrț. Prestatorul de servicii speră să încheie un contract cu CE Oltenia, dar și cu alte firme pentru verificarea stingătoarelor.

Galerie foto


Vizualizări: 2,418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: