Candidaţi surpriză la Primăria Târgu Jiu

Listele cu candidaţi pentru Primăria Târgu Jiu şi Motru au fost suplimentate în urma Biroului Permanent Judeţean de aseară! Astfel că la Târgu Jiu au apărut candidaţi surpriză. Este vorba de medicul Rodica Dârnu şi directorul de la Registrul Auto Român, Vasile Picioruşi. De asemenea, la Consiliul Judeţean s-a votat în unanimitate pentru candidatura lui Ion Ruşeţ.

Lista definitivă pentru primăria Târgu Jiu are 6 candidaţi: Horaţiu Gorun, Gore Popescu, Dan Vilceanu, Nicolae Daviţoiu, Rodica Dârnu şi Vasile Picioruşi. De asemenea candidaţi surpriză sunt şi la Motru unde lista este tot de 6 persoane: Florentin Gheorghescu, directorul de cariera Roşiuţa, Sorin Iovan, directorul de la cariera Lupoaia, consilierul local Ion Sanda,  liderul de sindicat Nelu Roşca, Mihai Vintilescu şi Iustin Siminescu. Lista de candidaţi de la Turceni va fi refăcută, deoarece in cadrul BPJ au existat nemulţumiri cu privire la nominalizările făcute de către preşedintele PD-L Turceni, Ion Biriboiu. În cadrul şedinţei de BPJ toţi preşedinţii de organizaţii de la oraşe au venit cu propuneri pentru candidaturi la primărie, care au fost validate, iar luni partidul trebuie să le trimită la Bucureşti.

 „Eu am îndoieli că cei care sunt trecuţi pe lista de la Târgu Jiu au şanse în faţa actualului primar. Dar dacă asta este decizia partidului eu o respect”

Ion Gruescu, primar Negomir

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: