Candidatul Potârcă şi-a tras televiziune pe net

Ninel Potârcă nu rămâne mai prejos de Traian Băsescu şi Crin Antonescu şi îşi face şi el televiziune pentru campania electorală. Preşedintele Oamenilor de Afaceri Rromi din România şi-a deschis deja un canal tv pe internet, chiar înainte ca şeful statului şi liderul liberalilor să facă gesturi similare.

"Obama de Meteor", cum a fost denumit Potârcă de apropiaţii săi care îl văd deja la Cotroceni, are o televiziune care emite pe internet la tvpatronat.ro. Postul respectiv ar urma să transmită din toamnă prin satelit în toată România, publicul său ţintă fiind în special comunitatea rromă.

Potârcă face demersuri pentru a obţine de la Consiliul Naţional al Audiovizualului toate aprobările pentru ca de luna viitoare postul său de televiziune să emită prin satelit şi să poată fi recepţionat la nivel naţional. Sediul viitoarei televiziuni va fi la Bucureşti, în aceeaşi clădire în care "Obama de Meteor" are şi patronatul oamenilor de afaceri rromi. Deocamdată Tv Patronat emite doar pe internet şi transmite doar un singur material, cel cu vizita principelui Duda la Târgu Jiu.

Vizita a avut loc vara trecută, atunci când Duda intenţiona să candideze la preşedinţie. Potârcă afirmă că transmisia de pe internet este una strict experimentală, în materialele difuzate nefăcându-se vreo referire la candidatura acestuia pentru Preşedinţia României. Potârcă ar fi al treilea prezidenţiabil care are posibilitatea să îşi transmită pe internet opiniile pe un canal tv propriu. Canale tv similare şi-au făcut recent şi Traian Băsescu, dar şi Crin Antonescu, şeful statului neanunţând încă dacă va candida sau nu pentru un nou mandat.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: