Candidatul PP-DD la Bustuchin promite facturi mai mici la gaze

Gheorghe Șoșoi, candidatul PP-DD la Bustuchin, şi-a stabilit lista de priorităţi pentru când va deveni primar. Şoşoi nu este străin de nevoile comunităţii. A fost 12 ani consilier PRM şi candidează a doua oară pentru funcţia de primar. Acesta spune că intenţionează să facă un centru de colectare al laptelui. Pentru că nu au unde să-l vândă, oamenii îl aruncă la porci. Candidatul PP-DD mai promite facturi mai mici la gaze. 

Candidatul PP-DD de la Bustuchin va pune accentul pe nevoile cetăţeanului. Un prim proiect pe care vrea să-l pună în practică pentru când va deveni primar va fi construirea unui centru de colectare a laptelui și produselor din comună. Ideea i-a venit după ce a constat că oamenii pun laptele la porci pentru că nu au unde să-l vândă. „Trebuie să atragem fonduri și pentru cetățenii comunei. Acum avem infrastructură, avem utilități, trebuie să punem accentul pe oameni, pe nevoile lor. M-am gândit la un centru de colectare a laptelui pentru că majoritatea cresc animale dar nu au unde să vândă produsele. Oamenii au rămas fără servici și trebuie să-i încurajăm să facă agricultură”, a declarat Gheorghe Șoșoi.

FACTURI

O altă problemă care necesită rezolvare ar fi problema gazelor. Candidatul Șoșoi spune că este inadmisibil ca oamenii să plătească același preț la gaze ca ceilalți. ”Ar trebui să fim favorizați la prețul gazelor pentru că noi livrăm de aici gaze în sistemul național nu ne dau ei nouă. Nu mi se pare corect față de oameni să plătească același preț când noi avem aici rezerva”, a spus Gheorghe Șoșoi.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: