Candidatul PSRo la Teleşti: „Sunt peste contracandidaţii mei”

Partidul Social Românesc şi-a anunţat candidatul la Primăria Teleşti. Alecsandru Dodenciu este fost viceprimar din partea PDL şi, deşi mai are doi ani până la pensie, a decis să se înscrie în lupta pentru Primăria Teleşti pentru că este fan Mircea Geoană. Dodenciu spune că îşi cunoaşte foarte bine contracandidaţii însă niciunul nu excelează pe plan politic.

„M-am hotărât să candidez din partea PSRo datorită faptului că mă declar un fan Mircea Geoană, am un mare respect pentru politicianul Mircea Geoană”, a spus Alecsandru Dodenciu, la anunţarea candidaturii.

Viceprimar pentru un mandat din partea fostului PDL, 2008-2012, Dodenciu este convins că se situează peste ceilalţi contracandidaţi, cărora le-a făcut şi câte o scurtă descriere. „Candidatul PSD a început activitatea în primărie odată cu mandatul meu de viceprimar. N-a excelat, nu poţi să stai în poziţia de drepţi în faţa primarului. Candidatul ALDE este un tip bătăios, suntem şi rude, nu-l subestimez, şi-a manageriat bine o afacere, e un tip care munceşte foarte mult, punctul slab este că îi sare repede ţandăra”, spune Dodenciu.

Despre candidatul PNL la Teleşti, Dodenciu spune că „lumea nu-l ştie decât de Coco, e greu, cu câtă susţinere ar avea nu este pentru dumnealui” iar candidatul PMP „e venit în Teleşti cu alte probleme”.

„Am văzut candidaţii, le ştiu valoarea şi sunt sigur că sunt peste dumnealor, sunt un om care a pus accent pe profesionalism, pe inteligenţă şi am reuşit în viaţă, sunt apreciat în comună, am reuşit să primesc foarte puţine înjurături comparativ cu alţii din administraţie”, a mai spus Alecsandru Dodenciu.

Una peste alta, sunt deja cinci candidaţi în lupta pentru câştigarea alegerilor de la Teleşti, din 5 noiembrie. Până acum au mai fost anunțate candidaturile lui Ion Mischie de la PSD, Constantin Croicu de la PNL, Cristian Nicolae Mischie de la ALDE şi Gheorghe Mogoşanu de la PMP.

Vizualizări: 642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: