Cantina din Ţicleni, pregătită pentru evenimente

Autorităţile locale din Ţicleni dau zor lucrărilor pentru finalizarea amenajării terasei cantinei din oraş, astfel încât să fie pregătită pentru organizarea primului eveniment după extindere şi modernizare. Cantina a fost închiriată pentru o nuntă care va avea loc sâmbătă, iar administraţia locală dă asigurări că terasa va fi pusă la punct până atunci. Tot mai mulţi cetăţeni vor să organizeze aici fel de fel de evenimente. Astfel se face că programări sunt până în 2016. Interesaţi s-au arătat şi din municipiul Târgu Jiu, însă prioritate au localnicii din Ţicleni.

Este vorba de fosta cantină a liceului din oraş, care în urmă cu câţiva ani a fost preluată de către primăria Ţicleni. Autorităţile au introdus localul într-un proiect de extindere, prin realizarea unei terase care să ofere mai mult spaţiu celor care vor să susţină acolo diverse evenimente. Lucrările de realizare a noii terase sunt aproape gata, spun autorităţile locale. Prin realizarea terasei, cantina va avea o capacitate de 750 de locuri. „Ne apropiem de finalizarea terasei cantinei liceului, punem gresia pe jos. Pe 14 o să aibă loc prima nuntă şi vrem să fim pregătiţi. Nu o să se finalizeze cu totul, vor mai rămâne geamurile de pus. Termopanele le vom pune de săptămâna viitoare între nunţi. Cantina este dotată cu aer condiţionat şi cameră frigorifică”, a declarat Constantin Radu, primarul oraşului Ţicleni.

Localul este la foarte mare căutare în rândul cetăţenilor din Ţicleni, şi nu numai. Asta pentru că suma percepută pentru închirierea localului este una destul de mică, de 1050 lei în sezonul estival şi 1250 lei iarna. Astfel se face că există programări şi pentru următorii doi ani. „Avem sindrofii până în 2016, chiar am avut cerinţe şi de la Târgu Jiu, dar prioritate au cetăţenii din Ţicleni”, a mai spus edilul. 

Primarul din Ţicleni a venit şi cu propunerea ca cetăţenii care vor să facă pomeni în această locaţie să nu plătească chirie. 

Vizualizări: 285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: