Cantități importante de lemne confiscate

Polițiștii de la Polovragi, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, în baza unor date și informații, au efectuat un control în fondul forestier al Ocolului Silvic Polovragi. Polițiștii au confiscat 132 de metri cubi de material lemnos de diferite esențe, pentru lipsa documentelor de proveniență.

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu au făcut și ei controale pe raza comunelor Runcu şi Peştişani, aplicând patru sancţiuni contravenţionale în valoare de 13.000 lei, pentru nereguli constatate în gestiunea stocului faptic și scriptic și privind avizele de însoțire a transpoartelor de masă lemnoasă. Totodată, polițiștii au ridicat în vederea confiscării faptic și valoric, 20 mc de material lemnos.

La rândul lor, polițiști din cadrul Postului de Poliție Schela și Turcinești au identificat un tânăr de 20 de ani, din comuna Bâlteni, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DJ 664 Turcinesti, cu care transporta cantitatea de 7,3 mc masa lemnoasă fasonată în bocuri, pentru care a prezentat un aviz de însoțire fără a avea specificată valabilitatea.  A fost aplicată o amendă de 3.000 de lei și s-a dispus confiscarea întregii cantităţi de masă lemnoasă, în valoare de peste 1.400 lei, care a fost predată Ocolului Silvic Târgu Jiu. (M.M.)

Vizualizări: 1,883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: