Marcel Romanescu, în fața instanței

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că va merge personal în fața instanței de judecată în procesele prin care două șefe din primărie contestă calificativul “nesatisfăcător” primit pentru activitatea din 2018. Este vorba de directorul economic Narcisa Cristea și șefa de la Urbanism, Ermina Pasăre, ambele reușind să suspende executarea rapoartelor de evaluare până la judecarea pe fond.

Dacă rapoartele de evaluare nu erau suspendate, cele două își pierdeau locurile de muncă. Romanescu spune că o să își susțină punctul de vedere în instanță. “Deocamdată vorbim de o suspendare a raportului de evaluare, urmează să ne judecăm pe fond. Voi face tot ce depinde de mine și mă voi prezenta în intanță din calitatea de primar. Nu voi merge doar cu juriștii din cadrul Primăriei Târgu Jiu, mă voi prezenta și personal în instanță, pentru că argumentele cele mai corecte pot să le prezint eu, prin activitatea pe care am desfășurat-o cu angajații”, a spus primarul din Târgu Jiu.

Romanescu a dat de înțeles că va face unele dezvăluiri în fața instanței. “Judecătorul trebuie să știe totul. Când ajungem în fața instanței, vom spune toate motivele care au stat la baza acestor decizii”, a spus primarul.

Până atunci, Ermina Pasăre și Narcisa Cristea își pot relua activitatea în cadrul Primăriei Târgu Jiu. (R.S.)

Vizualizări: 2,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: