Capotă a dat în judecată Consiliul Județean să fie iar director

Gigel Capotă încearcă să revină la conducerea celui mai mare spital din județul Gorj în instanța de judecată. Fostul manager al spitalului din Târgu Jiu a dat în judecată Consiliul Județean Gorj pentru "anulare act administrativ". Capotă și-a dat demisia după o discuție cu șeful Consiliului Județean Gorj, dar după câteva zile s-a răzgândit.

Fostul manager a mers la notar să autentifice declarația prin care susține că își retrage acordul de încetare a contractului de management înainte de termen. Următorul pas: instanța de judecată.

Pe rolul Tribunalului Gorj a fost deschis procesul prin care Gigel Capotă speră să revină manager al spitalului. Joi, magistrații gorjeni urmează să dea o primă soluție în acest caz.

Între timp, toată conducerea spitalului și-a dat demisia. Au fost numiți noi directori, iar interimatul este asigurat de Dumitru Vienescu până la organizarea concursului pentru postul de manager general.

Capotă se află în concediu de odihnă și susține că el este cel îndreptățit să ocupe fotoliul de director general atât timp cât nu i-a fost trimisă dispoziția prin care îi încetează contractul de management.

Vizualizări: 1,112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: