Căpuşan, revelaţia Energiei la debut

Transferat recent de Energia Rovinari de la CS Otopeni, Andrei Căpuşan a impresionat publicul de la primul meci. Prestaţia sa a fost lăudată şi de cei doi tehnicieni, fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Mladen Ostojic a fost de părere că Troupe şi Căpuşan au câştigat acest meci pentru Energia: „Diferenţa au făcut-o Porter Troupe şi Andrei Căpuşan care au înscris aproape tot. Energia are trei jucători foarte buni problema este cu meciurile de afară dar cred că poate prinde play-off-ul, în primul rând pentru publicul din Târgu Jiu care creează o atmosferă extraordinară”. Şi Theo Evans e de părere că venirea lui Căpuşan e benefică echipei gorjene, deja aceasta fiind total schimbată faţă de tur: „Sunt diferenţe ca de la zi la noapte între echipa de acum şi cea din tur, avem jucători atletici ca Darby şi Căpuşan care pot rezolva fazele într-un mod spectaculos. Căpuşan este un câştig uriaş, a făcut un meci foarte bun şi se pliază bine pe echipă. Cred că va juca mult mai bine decât la Otopeni pentru că acest stil de joc este mai apropiat de calităţile lui”.

Vedeta meciului cu BC Piteşti, Andrei Căpuşan, este de părere că echipa a fost cea care a contat cel mai mult şi mai ales publicul: „Toţi împreună ca echipă am dus echipa către victorie. Să dea Domnul să ne calificăm în play-off. Aici publicul e al şaselea jucător, exact de ce avem nevoie, un public minunat este în spatele nostru tot timpul”.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: