Caravana Pandurul – Moş Crăciun porneşte astăzi la drum

Redacţia Pandurul este la această oră plină de jucării, hăinuţe şi dulciuri pentru copii, astfel că reporterii noştri vor începe încă de astăzi să ducă darurile dumneavoastră către copiii săraci. Pentru că am primit mult mai multe daruri decât ne-am aşteptat, vom căuta şi alţi copii care au nevoie de ajutor, în afara celor 22 pe care i-am prezentat în paginile ziarului. Ieri, la Pandurul au ajuns mai multe daruri decât în oricare altă zi. Vă aşteptăm în continuare la sediul nostru din Târgu Jiu, str. Unirii, nr. 36.

Și ieri zeci de persoane au ajuns la redacția Cotidianului Pandurul cu darul lor pentru cei 22 de copii fără posibilități materiale din cele 5 familii găsite de noi în localităţile Aninoasa, Tismana, Târgu-Cărbunești, Bumbești-Pițic și Motru. Pentru că ajutorul primit din partea oamenilor cu suflet a fost peste așteptările noastre, au decis să ajutăm mult mai mulţi copii decât ne-am propus iniţial.

Elevii de la şcoala „Tătărăscu” ni s-au alăturat

Chiar dacă cel mai probabil nu au fost niciodată în situația celor 22 de micuți, elevii clasei pregătitoare D îndrumați de Luminița Niculescu nu au rămas indiferenți la suferința acestor copii și le-au dat o parte din jucăriile și hăinuțele lor. În mod sigur nu o să le putem răsplăti ajutorul, dar le mulțumim pentru implicare elevilor și părinților clasei pregătitoare D, profesor Luminița Niculescu de la Școala Gimnazială Gheorghe Tătărăscu Târgu-Jiu.

Viceprimarul Vână și un consilier județean s-au implicat

Și viceprimarul Iulia Vână s-a implicat în campania noastră și a contribuit cu dulciuri și saci întregi de haine noi. Mai mult decât atât, a ținut să ne felicite pentru campanie. Binevenit a fost și ajutorul unui consilier județean din partea Partidului Democrat Liberal, care și-a donat indemnizația pe o lună pentru a cumpăra alimente pentru cele cinci familii necăjite. În fața acestor oameni trebuie să ne aplecăm cu respect și să le mulțumim în numele micuților și a părinților.

Firma Ghiocela, cea mai mare sponsorizare

La societățile comerciale care ne-au ajutata în această campanie s-a alăturat ieri și Firma Ghiocela de la Motru, care a făcut cea mai mare sponsorizare din această campanie. Pentru cele 5 familii Ghiocela a oferit alimente, dulciuri și jucării.

reclama

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: