Cârciumaru a stabilit primarul şi viceprimarii din 2016

Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj şi primarul municipiului Târgu Jiu, ştie deja ce se va întâmpla în 2016. Cele două variantele îi sunt favorabile. Prima: el candidează la parlamentare şi actualul viceprimar Aurel Popescu va fi candidatul PSD la primăria Târgu Jiu. A doua: candidează în continuare la primărie şi îi va avea viceprimari pe Aurel Popescu şi Adrian Tudor. Totodată a anunţat că Adrian Tudor este viitorul vice în locul Iuliei Vână.

Pesediştii anunţă sondaje şi discuţii în partid, însă este evident că unele decizii sunt luate. Florin Cârciumaru a spus că postul de viceprimar lăsat liber după demisia Iuliei Vână va fi ocupat de consilierul Adrian Tudor, care îi este fin.  „Părerea mea e că în proporţie de 90% candidatul pe care îl va desemna organizaţia locală va fi Adi Tudor. Îşi doreşte de foarte multă vreme acest lucru şi pot să spun că de multe ori a fost nedreptăţit în promovarea pe anumite funcţii politice. De multe ori s-a supărat pentru că mulţi tineri au fost promovaţi“, a spus acesta la TV Sud.

Cârciumaru spune că numirea lui Tudor nu are legătură cu faptul că este finul lui. „Nu impun pe nimeni, Tudor şi-a câştigat poziţia lui prin munca lui. N-are nicio legătură că sunt naşul lui. Că dacă eu l-am cununat pe acest om, să nu mai poată promova pentru că e finul meu?“, se întreabă Cârciumaru.

Totodată sunt clare lucrurile şi cu privire la alegerile locale din 2016. „Dacă voi hotărî să nu candidez eu, candidatul PSD va fi domnul viceprimar Popescu Aurel. Dacă nu, voi merge în echipă cu domnul Popescu şi cu domnul Adi Tudor“, declarat Cârciumaru.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: