Cârciumaru anunţă că Ponta va face minuni

Primarul PSD, Florin Cârciumaru, spune că Victor Ponta va face, în cei patru ani de mandat, minuni pentru Gorj. El spune că cea mai mare favoare pe care Ponta a făcut-o Gorjului este că a amânat privatizarea CE Oltenia. Primarul a mai spus că în Gorj vor deschide magazine Dedeman, undeva în zona CET, dar şi Billa, chiar în centrul oraşului.

Primarul din Târgu Jiu crede că Victor Ponta va face minuni. „Sunt foarte mulţi adversari politici care întreabă ce investiţii a adus domnul Victor Ponta în judeţ. Timpul e scurt şi într-un an nu poţi face minuni, dar în patru ani sigur va face ceva şi va face minuni pentru conjunctura în care se află România la ora actuală. Cea mai mare investiţie din 2013 este că a salvat până în momentul de faţă complexul, pentru că dacă nu era dânsul pe poziţia care este complexul era privatizat de mult“.

Florin Cârciumaru a recunoscut faptul că infrastructura judeţului lasă de dorit, dar că tot mai mulţi investitori vin în Gorj. „Ne caută mai mult decât înainte, stăm rău cu infrastructura, asta e“, a spus Cârciumaru. Cea mai mare investiţie cu care se laudă Cârciumaru este complexul comercial construit de sud-africani.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: