Cârciumaru candidează rugat la şefia PSD Gorj

Florin Cârciumaru nu s-a decis dacă va candida sau nu pentru un nou mandat de preşedinte al PSD Gorj, însă este convins că un asemenea lucru îi va fi cerut de colegii săi de partid. Actualul lider social-democrat va trebui să facă faţă eventualei concurenţe pe care o va avea pentru funcţia respectivă, alegerile interne din organizaţie fiind programate să aibă loc de săptămâna viitoare şi până la sfârşitul lunii aprilie.

Cârciumaru spune că nu a luat nicio decizie în această privinţă, dar crede că rezultatele electorale de anul trecut îl îndreptăţesc să aspire la un nou mandat în fruntea PSD Gorj. Reales cu peste 80% ca primar la Târgu Jiu, edilul şef şi-a ajutat apoi colegii în restul campaniilor electorale, filiala având un scor foarte bun şi în judeţ, după ce Cârciumaru s-a fotografiat prin afişele electorale cu toţi candidaţii PSD Gorj. Acesta crede că, într-un astfel de context, va fi rugat de colegii săi să mai candideze pentru un mandat, situaţie în care, cel mai probabil, ca intra în lupta internă din filială.

În ultima vreme au apărut multe speculaţii potrivit cărora Ion Călinoiu, Mugurel Surupăceanu, Victor Ponta şi chiar Toni Greblă şi-ar dori să ia locul lui Cârciumaru. Singurul care o recunoaşte deschis este Surupăceanu, în timp ce Ponta a negat ieri pe un post de radio local că şi-ar dori funcţia lui Cârciumaru. „Am deja o funcţie, aceea de vicepreşedinte la nivel naţional, aşa că nu văd de ce să îmi mai doresc una“, a declarat Ponta.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: