Cârciumaru crede că înlocuirea lui Geoană e pripită

Decizia Biroului Permanent Național, de a-l înlocui din fruntea Senatului pe Mircea Geoană, este considerată ”pripită” de primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru. Acesta a declarat pentru postul Radio Infinit că ar fi trebuit mai întâi consultat pentru Comitetul Executiv.

Cum comentaţi ce se întâmplă la nivel central, cu Mircea Geoană?

Din punctul meu de vedere consider că nu este bine ce se întâmplă la ora actuală în PSD. Nu sunt atât de informat și documentat pe hotărârea pe care au luat-o la nivel național în Biroul Permanent pentru că nu fac parte din el. Și eu am fost informat mai mult din presă, deci nu știu realitatea sută la sută de ce s-a luat această măsură, dar eu merg în continuare pe maturitatea celor care fac parte din Biroul permanent, celor care fac parte din Comitetul Executiv, că se va face o analiză mai amănunțită și se va lua cea mai bună hotărâre pentru bunul mers al lucrurilor.

S-a votat pentru revocarea domnului Mircea Geoană din Senat...

Am înțeles că ceea ce se întâmplă la ora actuală nu face bine nimănui și în special Partidului Social Democrat. Am înțeles că s-a votat, dar cred că lucrurile nu pot fi duse până la capăt pentru că o asemenea măsură majoră părerea mea este că trebuia consultat și Comitetul Executiv pentru că din acesta fac parte toți președinții de organizații din țară și ei sunt cei care duc greul activității politice într-un partid.

În ziarele centrale se vorbește și despre faptul că Mircea Geoană ar putea să înființeze un alt partid, să pornească la un alt drum…

Tocmai de asta spun că trebuie să reanalizăm situația. Este posibil orice lucru în politică. Așa cum și domnul Iliescu, și domnul Geoană au revenit practic la primele declarații. În politică trebuie să primeze în primul rând maturitatea în gândire, în analiză și nu să fim pripiți. Este posibil orice și s-ar putea ca domnul Geoană să își organizeze pe viitor un alt partid.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: