Cârciumaru: ”Dacă Dian știe ceva, să spună public”

Politica de la nivelul județului Gorj stă pe un butoi de pulbere după ce Dian Popescu, șeful liberalilor gorjeni, a declarat la ieșirea din arest că totul i se trage din cauză că nu a cedat presiunilor de a face unele numiri politice. Dian Popescu a dat de înțeles că ceea ce se întâmplă este de fapt o răfuială politică din care nu are de gând să iese în pierdere. Partenerii politici din Gorj au ieșit și ei ieri cu declarații la fel de intrigante, șeful pesediștilor, Florin Cârciumaru îndemnându-l pe Popescu să spună ce are pe suflet.

 

Dian Popescu, președintele PNL Gorj, a declarat ieri că ”știu de unde mi se trage şi care au fost presiunile pentru a pune oamenii în anumite funcţii. Să nu se gândească cineva că ies din viaţa politică”. Aceste declarații au stârnit reacții imediate în rândul colegilor de partid dar și colegilor de alianță. Florin Cârciumaru, copreședinte USL, a declarat ieri că regretă enorm ceea ce i se întâmplă lui Dian Popescu dar crede în nevinovăția acestuia. ”Ca și coleg de partid dar și ca om regret enorm că i s-a întâmplat așa ceva. Avem încredere în justiție că se va dovedi că Dian nu e vinovat”, a spus Florin Cârciumaru. Întrebat dacă știe la ce se referă Dian Popescu în declarațiile sale, Cârciumaru nu a precizat decât că dacă acesta știe ceva atunci să iese și să o spună public. ”Nu am auzit comentariile dar dacă știe ceva să iese și să spună public ca să nu mai fim supuși toată ziua la presiuni”, a adăugat Florin Cârciumaru.

Deputatul independent Dan Ilie Morega a comentat și el aluziile făcute de Dian Popescu. Ceva mai tranșat în declarații, acesta a spus că atâta timp cât Dian nu nominalizează cu subiect și predicat cine ce a făcut sunt doar niște vorbe în vânt. ”El ar trebui să spună foarte clar cu subiect și predicat cine este și ce a făcut. În condițiile în care Dian Popescu nu a fost explicit privind o făcătură politică atunci este totul neclar și de fapt este numai o vorbă aruncată în vânt”, a comentat Dan Ilie Morega.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: