Cârciumaru ne cere să rămânem calmi de sărbători

Primarul Florin Cârciumaru promite că în 2009 municipiul va fi şi mai frumos împodobit cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Edilul se declară mulţumit de felul în care arată oraşul pentru aceste sărbători, dar spune că este loc de mai bine pentru anul viitor. El afirmă că municipalitatea şi-a îmbogăţit zestrea în privinţa dotării cu instalaţii ornamentale de la an la an şi la fel se va întâmpla şi de acum încolo. Primarul este convins că în câţiva ani diferenţele între zona centrală şi cartierele periferice ale oraşului vor fi minime în privinţa instalaţiilor ornamentale tocmai datorită faptului că anual sunt achiziţionate noi instalaţii ornamentale.

            În altă ordine de idei, edilul a menţionat că nu crede că în preajma şi în perioada sărbătorilor de iarnă vor fi probleme în privinţa asigurării liniştii şi ordinii publice la nivel de municipiu. Primarul prezintă ca dovadă în acest sens faptul că poliţiştii comunitari şi-au intrat deja în dispozitiv pe străzile din oraş, iar poliţiştii şi jandarmii au şi ei planuri de acţiune puse la punct pentru această perioadă. Florin Cârciumaru le cere însă şi gorjenilor să dea dovadă de calm şi răbdare în zilele următoare, acesta spunând că doar aşa lucrurile pot rămâne în zona normalului.

            „Sper să le placă târgujienilor cum am împodobit oraşul. Vă asigur că în 2009 totul va fi şi mai frumos pentru că de la an la an ne-am îmbogăţit dotările. . Sunt sigur că în câţiva ani diferenţele între zona centrală şi cartiere va dispărea pentru că noi împodobim inclusiv localităţile componente. Am stabilit programe de activitate pentru fiecare instituţie subordonată în parte, există planuri de acţiune inclusiv pentru Polaris şi Transloc, dar şi pentru Aparegio, ca să nu mai spun de Direcţia de Servicii Comunale. Angajaţii DSC vor fi prezenţi pe schimburi permanent pentru a păstra oraşul curat pe toată această perioadă. Ne-am luat toate măsurile pentru ca locuitorii municipiului să aibă sărbători liniştite şi să îşi petreacă Crăciunul şi Anul Nou aşa cum e normal, fără probleme”, spunea ieri edilul municipiului.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: