Cârciumaru pune condiţii pentru susţinerea lui Ponta în alegeri

Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, i-a transmis public premierului Victor Ponta condiţiile pe care le pune pentru a-l susţine în alegerile din toamnă. Cârciumaru a cerut bani pentru mai multe proiecte, unele de anvergură, cum ar fi drumul de rocadă, dar şi pentru anveloparea tuturor blocurilor din municipiu. Primarul a spus condiţiile în public, la manifestarea oficială prilejuită de deschiderea noului an şcolar, la care a participat şi premierul Ponta.

Victor Ponta a declarat ieri că vrea un nou mandat de deputat pe colegiul 6 Târgu Jiu. Ponta obţine susţinerea primarului Florin Cârciumaru, dar cu o serie de condiţii. Victor Ponta trebuie să aducă bani grei în Târgu Jiu dacă vrea să mai fie deputat. Acesta a fost mesajul primarului Florin Cârciumaru. Până acum, Ponta a finanţat o investiţie deja executată în municipiu. Este vorba despre pista de atletism de pe Stadionul Municipal pentru modernizarea căreia s-a plătit cinci miliarde de lei. Guvernul a aprobat însă 10 miliarde de lei vechi.

Cârciumaru mai vrea şi aţi bani! „Dacă tot am pus mâna pe domnul ministru vă rog să ne ajutaţi să primim bani pentru Poarta Sărutului, pentru pista de atletism mi-aţi dat şi vă mulţumesc foarte mult, să reabilităm blocurile, pentru centura de ocolire a oraşului. Dacă tot am cerut şi vă rog din suflet să m-ajutaţi, domnul prim-ministru şi eu vă susţin pentru a câştiga în continuare colegiul 6 Târgu Jiu“, a declarat Florin Cârciumaru.

Ponta explică de ce a întârziat 4 ani

Ponta a preluat solicitările primarului Cârciumaru. Acesta a explicat de ce a întârziat 4 ani cu ajutorul oferit primăriei şi târgujienilor. „Am întârziat pentru că nu am avut putere decizională... Miercuri, după cum ştiţi, s-a aprobat în şedinţă de Guvern trecerea unităţii militare în patrimoniul primăriei Târgu Jiu, sediul CEO s-a votat în Consiliul de Supraveghere şi va fi la Târgu Jiu şi proiectele companiei energetice vor continua în toată zona Olteniei. Mai avem două proiecte importante. Săptămâna asta se face anunţul şi până în decembrie facem licitaţie pentru centura Târgu Jiului. Traficul din Vâlcea, Petroşani, Craiova va ocoli Târgu Jiu, un municipiu care este deja aglomerat. Pe drumul Târgu Jiu - Sadu îmi spune domnul director de la CNADR că este ordin de începere a lucrărilor“, a declarat Victor Ponta în conferinţa de presă.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: