Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cârciumaru şi Călinoiu, invitaţi la concursul de chiftele

Peste 20 de gospodine pensionare şi-au demonstrat ieri, în cadrul concursului „Chifteaua delicioasă”, talentul în arta gastronomică cu specific gorjenesc. Gospodinele au prezentat cu mare bucurie chifteluţe care mai de care mai gustoase şi reţete cât mai originale. De la degustare nu au lipsit nici reprezentanţii autorităţilor locale.

Peste 30 de pensionari au fost prezenţi ieri la concursul „Chifteaua delicioasă” pentru a gusta din delicioasele preparate culinare dar şi pentru a vota cea mai delicioasă chifteluţă. Pentru a fura ochii celor prezenţi la degustare, doamnele au ornat chifteluţele cum au ştiut ele mai bine pentru ca nu cumva una să fie mai frumoasă decât cealaltă. „Am vrut să fac ceva gustos aşa că am folosit cele mai bune ingrediente şi ca să fiu mai originală am pus lângă chifteluţe şi un pic de pilaf de orez pe care l-am ornat frumos cu felii de ardei şi puţin morcov”, a declarat una din participante.

De la acest eveniment evident că nu puteau lipsi, în plină campanie electorală, nici Florin Cârciumaru, primarul oraşului Târgu Jiu, dar nici preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu. Se pare că aceştia nu au fost prea pofticioşi negustând nici măcar una dintre chifteluţele prezente în concurs.

„Nu am apucat să gust aceste preparate, dar sunt convins că sunt foarte gustoase, este de apreciat ceea ce fac ei aici şi vom încerca să îi sprijinim în continuare cu tot ce au nevoie pentru a mai organiza astfel de activităţi”, a declarat Florin Cârciumaru. „Acum, în perioada asta concursurile culinare sunt extraordinar de utile pentru agroturism şi este o acţiune care trebuie promovată”, a declarat Ion Călinoiu.

Pensionarele promit un nou concurs pentru cea mai bună sărmăluţă gorjenească. „Am organizat mai multe concursuri culinare de acest gen şi urmează ca doamnele să îşi demonstreze măiestria în realizarea celei mai gustoase sărmăluţe”, a declarat Maria Platzner, vicepreşedinta Ligii Femeilor din Târgu Jiu. Doamnele au plecat acasă atât cu laudele aduse priceperii lor cât şi cu câte o diplomă de excelenţă.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: