Dan Vâlceanu: Călinoiu vorbeşte în dialectul elfilor

Consilierul Judeţean Dan Vâlceanu este convins că preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, vrea cu orice preţ să externalizeze Laboratorul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Vâlceanu spune că intenţia şefului judeţului se poate regăsi într-o hotărâre de consiliu mai veche şi că va solicita documentul pentru a dovedi acest lucru.

Dan Vâlceanu nu lasă garda jos după ce şeful judeţului i-a transmis să-şi vadă de afacerile sale şi să nu mai vorbească despre privatizarea laboratorului. “Domnul Călinoiu foloseşte limba română în dialectul elfilor şi mi-e greu să-l înţeleg. Oricum, referitor la laborator le garantez la toţi că niciodată nu va fi externalizat pentru că nici el nu face ce vrea la Consiliul Judeţean. Este foarte supărat că noi vorbim despre lucrul ăsta, altfel nu înţeleg de unde şi până unde s-a trezit el vorbind despre mine. Nu eu conduc judeţul de 15 ani ca să am de dat explicaţii, eu cred că el are de dat”, a spus consilierul judeţean Dan Vâlceanu.

Dan Vâlceanu spune că va demonstra faptul că privatizarea laboratorului este dorită de preşedintele CJ Gorj. “În urmă cu vreo câţiva ani, cred că în mandatul 2004-2008 a dorit să dea teren în interiorul spitalului pentru un laborator privat. Intenţiile sunt mai vechi, orice ar zice el acum. Eu o să mă interesez să vedem dacă o să-mi pună la dispoziţie proiectul de atunci. Voi solicita la consiliu, pentru că sigur nu o să pot face rost de el, nu o să mi-l dea nimeni. Voi demonstra că toate jignirile pe care le aduce tuturor celor care vorbesc de laborator ascund de fapt o intenţie clară a lui de externaliza laboratorul mai ales că nu s-a pronunţat niciodată împotriva externalizării laboratorului. Interesul sunt banii, acolo este o afacere”, a mai spus Vâlceanu.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: