Validați la două luni de la alegeri

Doi consilieri au fost validați în funcție la două luni de la organizarea alegerilor locale. Cei doi sunt reprezentanți ai Partidului Social Democrat și activează în cadrul Consiliului Local Telești.

„Admite propunerea de validare mandate de consilier local supleant pentru Consiliul Local al Comunei Teleşti. Validează mandatul domnilor Grecu Nicu-Valentin și Mititelu Nicolae pentru funcţia de consilier local în Consiliul Local al Comunei Teleşti, înscriși în lista supleanţilor pentru funcţia de consilier local”, a decis, vineri, Judecătoria Târgu Jiu.

Hotărârea se va comunica prefectului judeţului Gorj şi secretarului general al comunei Teleşti. „Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare, cerere ce se va depune la Judecătoria Târgu Jiu”, a mai decis instanța.

Alegerile locale din 27 septembrie au fost câștigate la Telești de candidatul PSD, fostul primar Romulus Bîldea. Consiliul Local este format din cinci aleși PSD, doi de la ADN și câte un consilier local de la PNL, ALDE, Pro România și USR.

Vizualizări: 1,400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: