Cârciumaru va fi sondat în comuna lui Ciocea

Discuţii tot mai aprinse între membrii Partidului Social Democrat de la Gorj. După ce Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu, a făcut o afirmaţie publică cum că primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, ar trebui să-şi ceară scuze pentru vorbele aruncate în ultima perioadă, acesta din urmă şi-a ieşit din minţi şi a declarat că primarul de la Târgu Jiu nu merită scuzele lui şi că niciodată nu va face acest pas. Mai mult, Ciocea spune că îşi va realiza propriul sondaj, plătit de el, Şi pe listă nu va fi decât Ciocea şi Cârciumaru.

Scandal mare între membrii aceluiaşi partid, Florin Cârciumaru şi Ion Ciocea. Florin Cârciumaru, preşedintele PSD, a declarat că Ciocea ar trebui să-şi ceară scuze pentru afirmaţiile făcute, lucru care l-a enervat la maxim pe primarul din Bustuchin. ”Nu am eu pentru ce să-mi cer scuze, ei să-şi ceară scuze că nu m-au anunţat şi pe mine că sunt pe listă. Să-şi ceară scuze că nu ne comunică şi nouă intenţiile lor. Am mai spus şi la alt radio că eu îmi cer scuze la oamenii care merită nu la cei care îmi spun mie să-mi cer scuze când eu am dreptate. Cârciumaru nu merită scuzele mele”, a declarat Ion Ciocea.

Cârciumaru, în sondaj la Bustuchin

Supărarea primarului din Bustuchin este atât de mare că spune că va realiza propriul sondaj la Bustuchin pentru a vedea care iese mai bine, el sau Cârciumaru. ”Lasă că o să fac şi eu un sondaj la mine în comună, cu banii mei să văd eu cât este de cunoscut Cârciumaru la mine în comună. Eu nu am vrut decât comunicare şi de asta am cerit o discuţie cu domnul Ponta”, a adăugat Ion Ciocea, primarul din Bustuchin.

Între timp, Victor Ponta a anunţat că nu poate ajunge în Gorj în următoarea perioadă.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: