Cârciumaru vede Pandurii în primele opt echipe

Primarul Florin Cârciumaru crede că Pandurii va avea evoluţii mult mai bune în retur. Edilul se bazează pe achiziţiile făcute de clubul gorjean, Kamara şi Orac, dar şi pe tinerii care vin de la echipa a doua. Optimist, edilul vede Pandurii mai sus de locul opt după retur şi se gândeşte deja la modernizarea stadionului pentru a aborda pe viitor obiective mai îndrăzneţe.

 „Având în vedere faptul că şi antrenorul principal Liviu Ciobotariu a preluat echipa din mers în tur, e explicabilă evoluţia mai slabă. Dar în această perioadă de iarnă are timp să facă o pregătire fizică bună cu echipa şi are timp să îşi pună la punct ideile tactice aşa cum doreşte să facă la echipa noastră”. „Trebuie să remarcăm şi faptul că lotul s-a mai întărit între timp cu o serie de achiziţii dar şi cu jucători tineri şi sunt sigur că în retur jocul va arăta altfel şi vom juca un fotbal de calitate, un fotbal care să ne aducă puncte pentru a ne putea menţine în prima ligă. Deocamdată eu zic că pentru noi este de ajuns să ne menţinem în liga I. Dar sunt sigur că vom termina între primele opt echipe în acest sezon”

Florin Cârciumaru se gândeşte deja şi la modernizarea stadionului pentru a corespunde standardelor actuale în ideea că Pandurii va ajunge să joace pe viitor într-o cupă europeană. „Alături de conducerea tehnică şi administrativă a echipei vrem să ne pregătim ca pe viitor să putem juca şi într-o cupă europeană. Vom mai moderniza stadionul şi vom forma aici o echipă competitivă care ne va reprezenta bine nu numai în prima ligă ci şi în cupele europene”. Pandurii au încheiat turul pe locul 11 dar, dacă nu ar fi cedat uşor puncte în meciurile disputate pe teren propriu ar fi putut fi după tur chiar şi pe locul 7.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: