Cariera Poiana, călcată de hoţi

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au prins în flagrant 4 tineri care sustrăseseră mai multe subansamble din fier, dintr-o carieră minieră. Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În noaptea de 18.06.2011, orele 02:30, acţionând pentru prevenirea şi combaterea sustragerilor de materiale feroase din carierele miniere de pe raza de competenţă, poliţişti Poliţie Oraşului Rovinari i-au prins în flagrant pe T.C., de 22 ani, din comuna Hinova, judeţul Mehedinţi, M.P., de 19 ani, Mi.I., de ambii din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi şi P.C.G., de 30 ani, din Rovinari, la scurt timp după ce sustras din Cariera Poiana, multe subansamble feroase (traverse de bandă transportoare, profile tip U). Suspecţii au fost prinşi de poliţişti în timp ce transportau aceste materiale, la un depozit de colectare a deşeurilor de fier vechi din comuna Fărcăşeşti, aici intenţionând să le valorifice.

Poliţiştii au restituit subansamblele sustrase, unităţii păgubite, iar pe numele suspecţilor au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: