Cârţu e dezamăgit de jucători

Antrenorul pandurilor, Sorin Cârţu, pune la îndoială pregătirea unora dintre jucătorii echipei după ce abia au făcut faţă unei echipe de liga a treia, Triumf Bârca. Meciul a avut loc în acest weekend iar scorul a fost de 1-0 pentru Pandurii iar Cârţu face acum analiza jocului. Jucătorii nu ies deloc bine…

Peste 35 de jucători vin zilnic la pregătire şi chiar şi aşa Cârţu nu are posibilitatea să alinieze 18 jucători pentru lotul necesar unui joc. Cauzele: lipsa de pregătire şi accidentările.

„Nu-şi vor face loc în echipă dacă au probleme cu o echipă de divizia C“

Jocul amical din weekend a avut drept scop pregătirea jucătorilor dar şi alcătuirea lotului pentru următoarea partidă. După rezultat Cârţu îi ameninţă că nu vor găsi un loc în cei 11 cu o astfel de atitudine.

 „O mare parte din jucătorii pe care îi avem acum în lot m-au dezamăgit. Eu nu-i înţeleg şi nu le înţeleg atitudinea pentru că meciurile acestea de verificare sunt şi pentru antrenament dar şi pentru a creiona o viziune asupra lor pentru meciurile oficiale”, a precizat Cârţu.

„Niciodată nu-şi vor face loc în echipă dacă au asemenea probleme cu o echipă de divizia C. Dar fiecare tratează cum doreşte meciul, în orice caz eu voi ţine seama de ce au făcut”, a spus antrenorul.

Faptul că i-au privit de sus pe adversari este un alt reproş pe care tehnicianul îl face jucătorilor care au evoluat la acest meci, ei fiind nevoiţi să suporte glumele suporterilor de pe marginea terenului pentru că nu au reuşit să faţă facă unui adversar modest: „Au avut o mentalitate desuetă din asta, au considerat că joacă cu o echipă mică”.

Au scuze pentru că sunt obosiţi

În final, Cârţu le găseşte elevilor săi o scuză: sunt obosiţi. „Poate e şi puţină oboseală din cauza antrenamentelor. Am avut antrenament şi în dimineaţa meciului şi săptămâna aceasta câte două antrenamente. Dar de aia sunt la divizia A să suporte şi antrenamentele, meciurile de verificare şi oboseala” a declarat Cârţu. Ghindeanu a fost cel care a scăpat echipa de ruşine dând un gol.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: