Cârţu nu are cuvinte de laudă pentru mijlocaşi

Antrenorul Sorin Cârţu a încercat aproape toţi jucătorii din lot în acest retur, după ce mai mulţi dintre titularii de drept ai pandurilor din tur au avut evoluţii modeste. Dacă în poartă nu există decât două variante, fiind înlocuit Stanca cu Mingote după gafele portarului titular de la primele două jocuri, pentru mijlocul terenului posibilităţile sunt multiple, Pandurii având mulţi jucători de valoare dar unii dintre ei având evoluţii sub aşteptări. Folosiţi mai întâi în atac, Iordache şi Vasilache au pierdut postul de titular, urmaţi apoi de Păcurar care a revenit în această etapă. Nici Ghindeanu şi Murgan n-au dat satisfacţie, urmând ca şi ei să fie scoşi din lot în etapa viitoare.

Reporter: Sunt jucători la care veţi renunţa acum pentru că au avut evoluţii mai slabe la ultima partidă cu FC Braşov?

Sorin Cârţu: Murgan a jucat destul de bine acum iar Ghindeanu a intrat şi el bine la Urziceni dar acum ce să le fac, le-am  dat şansa să joace. După cum au jucat acum trebuie să îi scot. Trebuie să se supere şi ăştia data viitoare dacă nu-i luăm în lot-  E scandal în vestiar dacă nu îi luăm nu- Că la fel cum au jucat Murgan acum şi Ghindeanu, la fel a jucat şi meciurile trecute Iordache sau Vasilache ori cei care n-au mai făcut parte din lot. Acestea sunt raţiunile pentru care se aleg jucătorii. Dacă nu-i iau pe ei la următorul meci au ei dreptul să fie nemulţumiţi- Păi de ce să fie nemulţumiţi, că le-am dat tricoul de titulari şi n-au fost în stare să ţină de el pentru că tremură de frică.

Rep.: Credeţi că Ghindeanu a fost copleşit de sarcinile primite?

S.C.: Ghindeanu nu a fost copleşit de dificultatea jocului, nu ai cum la 29 de ani să fi copleşit la divizia A. Când vine mingea la tine calci pe minge, păi la 29 de ani am pretenţii de la el trebuie să-şi pună amprenta pe meci. Asta e, eu le dau şansă acum. Am zis să nu-i tai nici pe el nici pe Murgan că au jucat bine şi cum să-l scot. Ziceu că nici dacă joacă bine nu-i las eu să aibă continuitate. Dar n-am vrut să-l bag nici pe Vancea că aveam dubii că a avut inconstanţă în pregătire, el săptămâna trecută nu s-a pregătit de loc şi de la Urziceni până acum două săptămâni a avut pauză. El nu a făcut antrenamente ci a început de luni sau marţi. Nefăcând o săptămână în plin campionat e greu să te bag titular. A avut probleme atunci la meciul cu Timişoara dar după aceea să fi văzut că s-a pregătit. Am lăsat antrenori aici să facă şi cu ei antrenament şi să aibă toată lumea continuitate.

Rep.: Păcurar a revenit la joc, mai sunt probleme în ceea ce-l priveşte?

S.C.: Păcurar a făcut toate antrenamentele şi nu am nimic cu el, l-am luat în lot. Am vrut să joc cu Păcurar de la început pe stânga şi să joc cu Thiago vârf eventual. Dar Vancea din două săptămâni de zile o săptămână el nu a făcut. E foarte mult pentru campionat pentru că acum suntem în competiţie nu mai suntem în pregătire să-l bag la un meci amical. Şi atunci sigur că nu merge pe mâna lui Vancea. Am discutat clar cu Păcurar şi el a fost corect şi a spus că nu joacă decât pe zona de mijlocaş central. Ok  am spus, dacă a zis că acolo el poate să joace, doar acolo concurează. E în concurenţă cu Vancea, cu Stângă şi Murgan şi ce mai avem pe acolo şi vedem cum avem nevoie de el şi cum sunt jocurile şi-l băgăm. A fost foarte corect şi a spus, şi eu agreez lucrul acesta, dar nu şi ceea ce a făcut Ghindeanu să nu spună dacă e în stare sau nu.

Rep.: S-a simţit lipsa unor jucători precum Iordache sau Vasilache la mijlocul terenului?

S.C.: Nu le-am simţit lipsa. Păi ce, când au jucat ei am avut mai multe ocazii- Dacă am fi avut atunci şi echipa ar fi bătut atunci aş fi spus că mi-au lipsit. Să înveţe şi ei din greşeli ca Păcurar. Pe viitor nu ştiu ce va fi cu ei dar pe trecut pot să spun ce au făcut sau nu au făcut. Dar n-au făcut nimic. Nu sunt în postura de a încerca toţi jucătorii. Îi văd şi eu la pregătire, la antrenamente astea sunt gândirile. Ne uităm la ei şi vedem ce pot.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: