Căruntu: Am fost lucrat din greu

Filiala judeţeană a Partidului Poporului Dan Diaconescu nu mai are de ieri preşedinte, deşi Constantin Căruntu de abia are câteva luni de când a fost ales în funcţie şi vreo câteva săptămâni de când a încercat, discret, să îşi dea demisia. El a fost ieri suspendat din funcţia pe care a vrut să o părăsească încă de la mijlocul lunii februarie, lucru despre care nu a vorbit însă niciodată până acum. Potrivit unor surse politice, Mihai Prunariu va fi noul preşedinte al PP.

Odată cu primirea deciziei de suspendare din funcţia de preşedinte al filialei, Căruntu recunoaşte că a încercat să îşi dea demisia încă de acum şase săptămâni. Hârtia nu a fost însă luată în calcul la nivel central. „Nu mi-a fost aprobată demisia. De fapt, am înţeles acum că nici nu a fost înregistrată oficial şi de aceea s-a şi optat pentru varianta suspendării mele din funcţia de preşedinte al PPDD Gorj. Am supărarea mea, nemulţumirile mele, de aceea şi depusesem acea demisie”, afirmă Căruntu.

Omul de afaceri rămâne însă cu funcţie importantă în PPDD la nivel central, unde este în continuare vicepreşedinte la nivel naţional. Recunoaşte că nu a primit nicio sarcină de la nivel central sau vreun domeniu de activitate pe care să îl coordoneze, dar crede că odată cu venirea campaniei electorale va fi pus la muncă. Până atunci aşteaptă cu interes să vadă cine va fi viitorul preşedinte al PPDD Gorj. „Am fost lucrat din greu în perioada aceasta de alţii care îmi doreau funcţia. Acum postul e liber, nu ştiu cine va fi preşedinte, dar aştept şi eu să văd cine îl va ocupa”, mai declară Căruntu.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: