Căruntu, dezamăgit de politică! Vine Morega?

Liderul Partidului Poporului Gorj, Constantin Căruntu, a declarat pentru Radio Infinit că este dezamăgit de politică și că se gândește de acum o lună să părăsească partidul. Căruntu nu s-a arătat supărat până când Dan Ilie Morega nu și-a dat demisia din UNPR. Despre Morega, Căruntu spune că are metode învechite de conducere.

Reporter: Nu vă îngrijorează veștile acestea, că poate să vină Dan Ilie Morega la PP?

Nu, pentru că sunt dezamăgit. În aceste patru luni sunt dezamăgit de multe. Nu s-a întâmplat nimic grav, dar eu sunt un om cu principii și dacă nu se ține cont de ele eu nu pot să lucrez. Deci conducerea centrală a partidului poate să ia orice decizie.

Reporter: Dar vi s-a spus ceva, vi s-a comunicat ceva, că ar fi fost niște discuții?

Nu, dimpotrivă, eu fiind vicepreședinte la nivel național am fost convocat săptămâna viitoare la prima ședință de constituire a Biroului Permanent Național.

Reporter: Chiar dacă sunteți vicepreședinte la nivel național credeți că Dan Ilie Morega ar putea prelua filiala? V-ați supăra dacă ar fi numit președinte interimar?

Nu știu cum gândesc cei de la centru și nu m-aș supăra, pentru că nu îmi place cum se desfășoară politica la ora actuală.

Reporter: Ce vă reține să nu plecați?

Nu mă lasă colegii, că eu am vrut să plec de o lună de zile. Se creează niște obligații atunci când vii cu o echipă.

Reporter: Dacă s-ar pune problema ca șefii dumneavoastră  să aleagă între un deputat și dumneavoastră ce credeți că ar alege?

Ei, când am discutat acum câteva luni și am vrut să mai vină alte persoane, au spus că cei cu condamnări și dosare penale nu au ce căuta în partid. Dacă schimbă opinia, vedeți, ei fac strategia partidului, nu eu.

Reporter: Dar despre  Dan Ilie Morega ce părere aveți?

Eu am o părere bună de dânsul, dar are metodele de conducere învechite și nu știu câți o să accepte să lucreze cu dânsul dacă va veni.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: