Casa de Sănătate Gorj caută director adjunct

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) a scos la concurs postul de director executiv al Direcţiei Economice din cadrul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj. Postul a rămas vacant după pensionarea lui Cosma Dumitrescu. La concurs ar putea participa cea care a ocupat funcţia interimar până acum, Ramona Vulpe.

Cosma Dumitrescu s-a pensionat în luna noiembrie a anului trecut şi abia acum, la mai bine de o jumătate de an, postul său de director al Direcţiei Economice în cadrul CJAS Gorj a fost scos la concurs. „Domnul Dumitrescu s-a pensionat de ceva vreme, dar postul nu a putut fi scos la concurs până acum. Postul a fost ocupat interimar de doamna Vulpe Ramona care lucra în Direcţia Economică. Postul e scos la concurs, poate să participe oricine, este posibil să participe şi din cadrul Casei de Sănătate Gorj. Să vedem cine se va înscrie până la data prevăzută”, a declarat Daniel Bondoc, preşedintele CJAS Gorj. 

Candidaţii la acest post trebuie să aibă studii universitare absolvite în domeniul ştiinţelor economice, vechime de minimum 3 ani şi să deţină certificatul de atestare a cunoştinţelor dobândite în domeniul Sistemului European de Conturi. Concursul va debuta în data de 20 iulie cu proba scrisă, urmând ca data şi ora la care candidaţii vor susţine interviul să fie comunicată ulterior. Concursul este unul de recrutare şi este organizat de ANFP.

În cadrul CJAS Gorj mai există două posturi de director adjunct. Acestea sunt ocupate de Daniel Şurlea, care coordonează Direcţia Relaţii Contractuale, şi Luciana Rovenţa, care este director executiv adjunct-medic şef. 

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: