Casa Judeţeană de Pensii, păzită de angajaţi

Casa Judeţeană de Pensii Gorj este păzită de către angajaţi, atât în zilele lucrătoare cât şi în weekend. Conducerea instituţiei a reziliat contractele cu Poliţia Comunitară, ca urmare a reducerii cheltuielilor materiale cu 25%. Activitatea este monitorizată în permanenţă printr-un sistem video, iar în  perioada imediat următoare vor fi montate dispozitive de securizare la intrarea salariaţilor.

Începând cu data de 12 septembrie, un număr de 18 salariaţii au intrat în perioada de preaviz. “La nivelul Casei Judeţene de Pensii Gorj din cele 71 de posturi existente, au fost restructurate 18. În afară de reducerea pe fondul de salarii cu 25%, s-au mai redus şi cheltuielile de personal cu 37.000 lei pe lună, ca urmare a restructurării posturilor. În ceea ce priveşte cheltuielile materiale, de la planul iniţial de 181.000 lei s-a ajuns la 144.000 lei. Reducerea efectivă vizează anularea contractelor cu serviciile de pază, serviciile de curăţenie, serviciile de întreţinere, telefonie şi micşorarea cantităţii de combustibil”, a declarat Rodica Ghimiş, directorul Casei Judeţene de Pensii Gorj.

Sisteme de securizare la intrarea salariaţilor

Conducerea Casei Judeţene de Pensii Gorj intenţionează să monteze sisteme de securizare la intrarea salariaţilor pentru a putea limita accesul persoanelor din afara unităţii. “Vom monta sisteme de securizare la intrarea salariaţilor, accesul în instituţie făcându-se numai pe bază de cartele electronice. Nu se va restricţiona sub nici o formă accesul cetăţenilor în sala de audienţe, programul de relaţii cu publicul desfăşurându-se în continuare, zilnic, între orele 8,00-16,30”, a declarat directorul Casei Judeţene de Pensii Gorj. În prezent, activitatea instituţiei este monitorizată cu ajutorul unui sistem video. “În momentul de faţă, sunt monitorizate atât intrările şi curtea instituţiei, cât şi sala de audienţe”, a mai precizat Rodica Ghimiş.

“În timpul zilei, paza se face de către salariaţii instituţiei, prin rotaţie, inclusiv sâmbăta şi duminica, iar pe timpul nopţii, paza se va asigura cu o firmă specializată”

Rodica Ghimiş, director Casa de Pensii

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: