Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

„Case” pentru berze, făcute de un tânăr

Un tânăr din Cîlnic le-a făcut „case” berzelor care vor ajunge în satul său. Daniel Pupăzan a realizat mai multe cuiburi metalice pe care a pus paie și le-a montat pe câțiva stâlpi. Imediat după ce le-a instalat, câteva înaripate au și luat cuiburile cu asalt.

Daniel Pupăzan a decis să le dea o mână de ajutor berzelor. A realizat mai multe cuiburi și marți le-a pus în stâlpi cu ajutorul unei macarale.

Peste structurile metalice, a pus fân și a creat un adăpost perfect pentru vestitoarele primăverii. Berzele au pus ochii rapid pe noile „case”. Așa se face că, imediat după ce le-a instalat, câteva înaripate au și ocupat cuiburile. Zona este una preferată de aceste păsări, zeci de berze găsindu-și un adăpost în Cîlnic, în ultimii ani. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 1,469

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: