Sanitas Gorj critică “declarațiile ofensatoare” la adresa personalului medical

Sindicatul Sanitas din Gorj a reacționat după ce în spațiul public au apărut tot felul de declarații cu privire la blazarea personalului medical, la comportamentul arogant față de pacienți și așa mai departe.

Tonul declarațiilor a fost dat de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, cea care a folosit termenul de blazare și a spus că unele secții sunt goale deoarece pacienții nu au încredere în medici.

Sindicatul Sanitas Tg-Jiu nu a precizat la care declarații se referă. “Dezavuăm luările de poziție, declarațiile nefondate, ofensatoare, care se aduc din partea unora sau altora, medicilor, asistenților medicali, în general tuturor salariatilor Spitalului Judetean de Urgență Tg-Jiu. Facem de asemenea apel la toti cei ce pot opri atacul concertat și concentrat asupra Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, atacuri care urmăresc doar interese personale sau de grup, ale unora sau altora, să ia măsurile necesare în vederea restabilirii unui climat propice desfășurării actului medical”, arată un comunicat al sindicatului.

Filialele din Gorj ale PNL și PSD au dat mai multe comunicate în ultimele zile, liberalii pentru a acuza Consiliul Județean Gorj că nu demite conducerea spitalului, pesediștii pentru acuza PNL de ipocrizie pe motiv că este partidul care a închis spitale. În comunicate se face referire și la lipsa de amabilitate a personalului medical. (A.A.)

Vizualizări: 1,219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: