Controale în zona Padeș - Godinești

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au verificat marți legalitatea transporturilor și deținerii de material lemnos efectuate pe raza comunelor Padeș și Godinești, ocazie cu care au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.000 lei, fiind confiscaţi 37 de mc material lemnos.

"În cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat că un bărbat de 32 de ani, deținea pe un teren de pe raza satului Godinești, un volum total de peste 36 mc material lemnos de diferite esențe, pentru care nu a putut justifica proveniența legală. Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în cuantum de 1.000 lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată", arată IPJ Gorj.

De asemenea, poliţiştii au verificat în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat de 54 de ani, care transporta materialului lemnos, având un aviz de însoțire secundar, ce nu corespundea din punct de vedere cantitativ cu datele înscrise în documentul de însoțire.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional, conform Legii 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în cuantum de 1.000 lei, iar materialul lemnos pe care îl transporta a fost confiscat. (A.A.)

Vizualizări: 1,297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: