Cât a dat Pandurii pe sârbul Vasiljevic

Clubul Pandurii Târgu Jiu anunţă oficial faptul că a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu Nikola Vasiljevic. Acesta este un fundaş central sârb în vârstă de 23 de ani care a jucat ultima oară pentru OFK Belgrad. Pandurii Târgu Jiu a plătit 150.000 de euro pentru acest jucător.

Nikola Vasiljevic a debutat în prima ligă din Serbia la numai 17 ani la Kolubara Lazarevac. Edi Iordănescu, antrenorul Pandurii, spune că l-a urmărit pe Nikola Vasiljevic şi că este un jucător cu multe calităţi. „Este un jucător care vine de la OFK Belgrad din postura de căpitan de echipă, încă de la 21 de ani este căpitanul echipei, acum are 23 de ani, un jucător cu multe calităţi. Din punctul meu de vedere nu este însă un jucător la capacitate maximă, poate să mai crească. Sigur tinereţea este un avantaj, dar  în jocul lui mai sunt multe de pus la punct. Totuşi mă bucură sosirea lui, pentru că este un jucător ce poate să reprezinte şi o reţetă financiară bună în viitor pentru Pandurii. Sper să-l integrăm cât mai repede şi să dea randamentul aşteptat“.

Edi Iordănescu a mai spus că speră să aibă o echipă omogenă la debutul returului. „Îmi doresc ca până la al doilea cantonament, cel din Turcia, să fim în formulă completă. Aşa ne este şi nouă mai uşor şi nu mai trebuie să repetăm ori de câte ori vine un jucător nou. Este perioada scurtă şi încercăm ca până la ora debutului să fim cât mai bine din toate punctele de vedere”, a spus antrenorul Edi Iordănescu.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: