Cât câştigă angajaţii Consiliului Judeţean Gorj. Cu cât le cresc salariile

Consiliul Judeţean Gorj a publicat o hotărâre, pe site-ul oficial, în care sunt prezentate drepturile salariale ale angajaţilor din instituţiile şi serviciile publice pe care le are în subordine. Directorii depășesc 16 mii de lei brut.

LISTA SALARIILOR 

În fapt, pe ordinea de zi e un proiect care stabilește salariile de bază pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul familiei ocupaţionale ,,Administraţie" din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Gorj, precum și pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul familiei ocupaţionale ,,Administraţie" ce activează în instituțiile/serviciile publice din subordinea Consiliului Județean Gorj, începând cu luna decembrie 2022.

Ca argument pentru creșterea normelor de bază cu câteva procente, CJ Gorj spune că: ”În cursul anului 2022 s-a constatat o certă scădere a câștigului salarial real prin raportare la factorul inflaționist, pe fondul creșterii semnificative a prețurilor de consum la bunuri și servicii”. 


În ceea ce priveşte o ierarhie a salariul de bază brut, ordonat în funcţie de instituţii, directorul general de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj încasează un salariu lunar de 16.462 lei, secretarul general al judeţului 16.374 lei, directorul executiv al Direcţiei Comunitare Judeţene de Evidenţă a persoanelor Gorj încasează lunar 14.232 lei, directorul de la Serviciul Public Judeţean Salvamont Gorj are un salariu de 12.650 lei, iar directorul de la Direcţia Judeţeană de Management Integrat al Deşeurilor şi Protecţia Animalelor Gorj are o leafă de 11.500 lei. 

Cele mai mici venituri salariale le încasează: soferii instituţiilor -3.000 lei, ingrijitorii de la Consiliul Judeţean Gorj -3.263 lei şi referenţii de la Serviciul Public Judeţean Salvamont Gorj -3.000 lei.

Vizualizări: 4,395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: