Cât mai rămâne deschisă baza de tratament de la Săcelu

Persoanele care vor să se mai bălăcească sau să-şi trateze afecţiunile la bazinele CE Oltenia de la Săcelu mai au la dispoziţie doar două săptămâni. Închiderea bazei de tratament este programată pentru data de 15 septembrie, spun reprezentanţii companiei energetice. Nu este exclusă nici o prelungire până la 1 octombrie, dacă vremea va permite, afirmă Ion Ruşeţ, consilierul directorului general al CE Oltenia.

Bazinele terapeutice de la Săcelu au fost la mare căutare vara aceasta. În anumite perioade, la sfârşit de săptămână s-au înregistrat şi 3.000 de turişti la bazinele în aer liber. Chiar şi aşa, reprezentanţii CE Oltenia spun că sumele atrase din vânzarea biletelor nu au fost prea mari. „Am fost în limitele acceptabile, pentru că nici timpul nu a permis activitate la cote maxime, dar, din discuţiile pe care le-am avut cu responsabilul din staţiune, lucrurile sunt în regulă”, a declarat Ion Ruşeţ.

Porţile bazei de tratament de la Săcelu s-au deschis la mijlocul lunii iunie. Salariaţii CE Oltenia beneficiază de intrare gratuită la bazine.

Vizualizări: 1,418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: