Catrinoiu, denunţătorul judecătoarei şantajiste, acuzat de viol

 „Politicianul de la Târgu Jiu” şantajat sexual de o judecătoare din Craiova, după cum a fost prezentat la nivel central, este liderul ţărăniştilor din judeţ, Matei Catrinoiu. Fostul candidat la şefia Consiliului Judeţean nu a răspuns la nici un telefon pentru a comenta situaţia în care se află, o situaţie ingrată, dat fiind şi că soţia sa este judecător şi că ar avea şi ceva probleme de sănătate, preşedintele PNŢCD Gorj fiind nevoit, în schimb, să facă rost de 5000 de euro pentru magistratul din Bănie.

După reţinerea judecătoarei de la Curtea de Apel Craiova, jurnaliştii au aflat că persoana care a denunţat-o pe Mladen la Direcţia Naţională Anticorupţie este liderul unui partid politic din Gorj, fost candidat la şefia Consiliului Judiciar, lichidator judiciar de profesie şi căsătorit cu o judecătoare de la Judecătoria Târgu Jiu, vârsta fiind în jurul a 60 de ani. Toate aceste indicii duc evident către Catrinoiu, dar în lipsa unei declaraţii din partea acestuia, dat fiind că erau chestiuni familiale în joc, liderul ţărănist nu a ajuns să ţină prima pagină a ziarelor chiar de la începutul scandalului, ci de abia acum.

Dovezi

Corneliu Coposu s-ar răsuci în mormânt probabil dacă ar vedea ce urmaşi are la Gorj, potenţa de care dă dovadă Catrinoiu nefiind valorificată şi în plan politic, în favoarea PNŢCD. Numele lui apare în mod clar în motivarea deciziei Curţii de Apel Bucureşti, cea care a decis arestarea preventivă a judecătoarei Mladen şi a complicelui acesteia, Ionel Stoian, care era şi amantul femeii. Judecătoarea a fost şi profă de drept pe la Târgu Jiu, era colegă de breaslă cu soţia lui Catrinoiu şi, cu toate acestea, nu a avut nicio remuşcare să-i ceară liderului ţărănist 5000 de euro pentru ca „SRI”-ul să nu divulge presei fotografii compromiţătoare cu ei. Catrinoiu nu ştia că „SRI”-ul este de fapt amantul judecătoarei şi, pentru că ştie legea, s-a adresat organelor statului, care au organizat un flagrant în zona Gării de Nord din Bucureşti, Mladen luând banii chiar în maşina denunţătorului.

"Deşi cei doi inculpaţi au sosit împreună în Gara de Nord, doar inculpata Mladen Elena Carmen s-a întâlnit cu partea vătămată, întrevederea derulându-se în autoturismul părţii vătămate, unde aceasta i-a înmânat suma de 5.000 euro, sumă care a fost găsită ulterior în poşeta inculpatei, în urma acţiunii de flagrant", menţionează judecătorii în motivarea deciziei de arestare preventivă. Tot judecătorii arată că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea rezonabilă că, în intervalul 28 mai - 12 iunie, inculpata Carmen Mladen şi Ionel Stoian au constrâns, în mod repetat, partea vătămată, ameninţând-o cu darea în vileag a unor fapte imaginare compromiţătoare pentru persoana în cauză. În această modalitate, cei doi au urmărit să obţină, în mod injust, suma de 5.000 euro de la partea vătămată.

Susţine că a fost violată de Catrinoiu

Şi cum un astfel de dosar nu se face fără ascultarea telefoanelor, în plină campanie electorală Catrinoiu şi-a lăsat partidul baltă pentru a-şi rezolva o problemă pe care puţini dintre cunoscuţii săi credeau că poate să o mai aibă. Cu trei zile înainte de alegeri el s-a întâlnit cu judecătoarea şi a discutat despre cum să rezolve problema care îi putea distruge „cariera politică”, dar mai ales viaţa personală.

Judecătoarea a susţinut în faţa colegilor ei care au emis mandat de arestare preventivă că, de fapt, Catrinoiu ar fi violat-o, însă magistraţii spun că, astfel, se constată, contrar susţinerilor inculpatei, că relaţiile dintre părţi nu erau conflictuale şi tensionate, urmare a prezumtivului viol, ci, dimpotrivă, amicale, cordiale, ba chiar familiale.

INTERCEPTĂRI

"Mladen Elena Carmen: Deci pozele sunt la ei, le vor înlătura. Presiunile au fost foarte mari. M-au pus pe mine, cică să fac eu plângere….De fapt eu am fost o marionetă, pe tine te voiau să te distrugă. Înţelegi-

C M: Eu am făcut rost de suma asta de cinci mii de euro….

Mladen Elena Carmen: Aş! Păi, ştiu că este…na!………..

C M: Păi, păi...eu spusei, le dăm banii şi rămânem cu beleaua în continuare. Tu ascultă…

Mladen Elena Carmen: Nu rămânem cu nicio belea. Deci absolut îţi garantez, sub nicio formă nu este nicio belea. Deci nu este nicio belea. Ce vrei să-ţi fac, să-ţi dau în scris-".

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: