Catrinoiu: Popeangă renunţă la Colegiul 5 dacă voi candida eu!

Matei Catrinoiu, liderul PNŢCD Gorj, intenţionează să obţină un post de deputat pe Colegiul 5. Asta înseamnă că la alegerile parlamentare se va confrunta cu Vasile Popeangă. Catrinoiu spune că nu se teme de contracandidatul său întrucât are şanse maxime să câştige. Ba chiar, este convins că social-democratul va renunţa la ideea de a mai candida pe acest colegiu pentru a nu pierde alegerile în mod ruşinos.

Rep.: Intenţionaţi să candidaţi la alegerile parlamentare?

M.C.: M-am gândit să intru în cursă pentru câştigarea unui post de deputat pe Colegiul 5, însă deocamdată această idee nu e o certitudine fiind doar la stadiul de opţiune.

Rep.: De ce intenţionaţi să optaţi pentru acest colegiu?

M.C.: Aici cred că voi avea şanse maxime să câştig alegerile. Fiind din comuna Băleşti sunt cunoscut nu numai de oamenii din comună ci şi de cei din împrejurimi. În plus, am avut candidaturi şi pentru Consiliul Judeţean chiar dacă n-am avut rezultate. M-a tras puţin în urmă partidul din cauză că suntem un partid mic în comparaţie cu celelalte.

Rep.: În cazul unei eventuale candidaturi pe Colegiul 5 îl veţi avea contracandidat pe Vasile Popeangă. Nu vă e teamă că veţi pierde voturile?

M.C.: Nu îmi este teamă de Vasile Popeangă, dânsului îi e teamă de mine. Sunt convins că Popeangă va renunţa să mai candideze pe Colegiul 5 în condiţiile în care voi candida eu. Am făcut politică de 22 de ani numai la PNŢCD şi nu am practicat traseismul politic. Cel mai bun model pentru mine este Dincă Schileru. Mă voi duela cu oricare contracandidat şi sunt sigur că voi câştiga. În condiţiile în care vom trimite în Parlament aceeaşi oameni care au ruginit de peste 20 de ani nu vom putea rezolva nimic. Eu reprezint un partid care vrea să realizeze ceva şi pentru vlădică şi pentru opincă.

Rep.: O campanie electorală necesită eforturi financiare deosebite. Veţi putea face faţă?

M.C.: Într-adevăr o campanie electorală necesită costuri materiale. Cred că o să găsim soluţii optime pentru a putea face faţă chiar dacă suntem un partid mic şi sărac.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: