Cătuşe pentru denunţătorul unui poliţist

Bărbatul din Urdari a cărui soţie l-a denunţat acum vreo trei ani pe fostul şef de post din comună în speranţa că anchetatorii vor închide ochii la dosarele pe care le avea deschise pe numele său pentru furt de lemne şi cărbune tot nu a scăpat de cătuşe. Bebe Rică Tauru a ajuns acum în spatele gratiilor pentru un scandal făcut în vară, când l-a tăiat pe un consătean de-al său la gât cu cioburile de la o sticlă.

Bărbatul mai are şi alte probleme penale, fiind judecat într-un dosar inclusiv alături de fostul şef de la postul de poliţie din Urdari, Nicu Pasăre, de data aceasta în joc fiind chiar libertatea sa. Anchetatorii l-au trimis în judecată pentru scandalul din vară, dar nu oricum, ci doar după ce l-au încătuşat, chiar dacă de atunci şi până acum a trecut ceva vreme.

„S-a reţinut că inculpatul Tauru Bebe Rică la data de 06.08.2018, în timp ce se afla în terasa magazinului SC MERIBAR SRL din comuna Urdari, judeţul Gorj, a luat două sticle în mână, le-a spart şi având partea superioară a sticlelor în mână, cu intenţia de a ucide a lovit persoana vătămată C.C.C. cu acestea în zona gâtului, provocându-i acestuia leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale. Totodată, prin violenţele comise în public împotriva persoanei vătămate C.C.C. şi a altei persoane I.V. şi prin ameninţări, inculpatul Tauru Bebe Rică a tulburat ordinea şi liniştea publică. Inculpatul Tauru Bebe Rică a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore, prin ordonanţa procurorului din data de 05.11.2018, iar prin rechizitoriul înaintat Tribunalului Gorj la data de 6.11.2018 s-a solicitat luarea măsurii arestării preventive cu privire la acesta”, a comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Vizualizări: 2,320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: