Caută medici pentru centrele de vaccinare din parc și de la mall

Realizarea celor două centre de vaccinare anti-Covid din Parcul Central din Târgu Jiu și de la mall presupune o nouă căutare de cadre medicale. Până acum, niciun medic nu  și-a arătat intenția de a participa la această campanie de vaccinare care va debuta în acest weekend.

Directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, Narcis Stoian, spune că momentan s-au găsit doar asistenții și registratorii.

”Momentan am găsit asistenții și registratorii. Urmează să am o întâlnire cu domnul manager de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, în vederea cooptării unui număr de medici pentru aceste centre nou-înființate”, a spus Stoian.

Vaccinarea în parc va fi la liber, fără o programare inițială. Turiștii care vin în vizită la operele lui Constantin Brâncuși se pot imuniza cu ser de la Pfizer.

”Centrele vor funcționa cu niște echipe mobile arondate unor centre de vaccinare. Cel din Parcul Central va fi arondat centrului de vaccinare de la Stadion, iar cel din mall va fi arondat centrului de la Școala 12. Noi o să le punem la dispoziție vaccinul Pfizer”, a mai declarat șeful DSP Gorj.

Centrele vor funcționa în intervalul 8.00-20.00 în Parcul Central, iar în mall în funcție de programul centrului comercial.

Vizualizări: 1,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: