Caută victoria la Timişoara

Baschetbaliştii Energiei caută să-şi revină rapid după eşecurile cu Asesoft si Mediaş. Următorul adversar e unul mult mai accesibil. Nikolic şi compania merg la Timişoara să se dueleze cu nou promovata Timba. Gorjenii l-au pierdut pe veteranul Mocanu pentru cel puţin o lună.

Energia are până acum 3 victorii şi 2 eşecuri din primele 5 etape. Nikolic şi compania vin însă după eşecuri consecutive cu Asesoft Ploieşti şi Gaz Metan Mediaş.

Cu Timba pare mai uşor

Energia vrea să răzbune rapid cele două înfrângeri. Adversarul de sâmbătă e unul mult mai abordabil, nou promovata Timba Timişoara. Nikolic nici nu concepe să rateze victoria. „Şi dacă va fi să câştigăm la un punct, va fi bine. Ne trebuie victoria asta. Trebuie să jucăm la maxim, concentraţi 100%. Dacă vom juca la fel ca în partidele cu Sibiu sau Ciuc, vom câştiga fără probleme. Avem probleme în ofensivă, toată lumea ştie asta, dar dacă batem cu 69-60 va fi bine”, spune Nikolic.

Mocanu, pierdere importantă

Energia l-a pierdut la meciul cu Mediaş pe veteranul Mocanu. Acesta s-a accidentat destul de serios şi ar putea lipsi până la finele turului. „L-am trimis la verificări, RMN şi tot ce trebuie. În opinia mea va lipsi cel puţin o lună de zile aşa că prima parte a sezonului e cam gata pentru el”, spune sârbul care rămâne astfel cu doar doi pivoţi, Steffel şi Alionescu. „E un mare, mare minus pentru noi să-l pierdem pe Mocanu. Avem probleme sub panou. El are şi o vârstă, 35 de ani...Sunt totuşi un pic optimist că Alionescu s-a apărat bine cu Timişoara şi sper să înţeleagă acum că avem nevoie de el”, mai spune Nikolic. „E o şansă şi pentru mine, îmi pare rău că vine în astfel de circumstanţe. Eu am pus mereu cârca la bătaie pentru echipă, sper ca Mocanu să revină repede, e un jucător important pe teren şi în afara lui”, spune şi localnicul Alionescu. Pe lângă Mocanu, Nikolic nu-l va putea folosi la Timişoara nici pe muntenegreanul Vujacic. Acesta a plecat la Belgrad să se trateze după o accidentare şi va fi apt la etapa viitoare, cu Giurgiu.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: