Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cazul Ţundrea: Adevăratul CRIMINAL a fost condamnat definitiv la 25 de ani de închisoare

Bărbatul judecat în cazul crimei pentru care Marcel Ţundrea a făcut 12 ani de închisoare fără să fie vinovat a fost condamnat definitiv de ICCJ la 25 de ani de detenţie, decizia fiind luată într-o cauză fără precedent, redeschisă după ce condamnarea lui Ţundrea a fost considerată eroare judiciară.

În 29 martie, Gheorghe Avram a fost condamnat la 25 de ani de detenţie de magistraţii Curţii de Apel Craiova, care i-au mărit astfel pedeapsa cu trei ani faţă de sentinţa iniţială, dispusă de Tribunalul Gorj.

Decizia a fost atacată cu recurs de Gheorghe Avram la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), care joi a decis definitiv condamnarea lui la 25 de ani de închisoare, menţinând astfel decizia Curţii de Apel Craiova.

Sentinţa instanţei supreme este definitivă, astfel că Gheorghe Avram va executa 25 de ani de închisoare.

Mai multe detalii pe Mediafax.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: