Galeria Peluza Sud '97 revine pe stadionul ”Ion Oblemenco”

Anunţul despre revenirea galeriei Peluza Sud '97 pe stadionul ”Ion Oblemenco” a fost făcut de unul dintre liderii galeriei care i-a mobilizat pe suporteri. Acest a  precizat că este a treia ocazie pentru suporterii FCU Craiova să vadă stadionul plin. Aceştia nu vor urmării însă un meci  al echipei favorite ci  unul al naţionalei de tineret.

În timp ce echipa ”FC U” Craiova, liderul detaşat al Seriei a 4-a a Ligii 3, se află în cantonament în Turcia şi e invincibilă în cele şase meciuri amicale desfăşurate până acum, în ţară, suporterii acestei formaţii se pregătesc de o acţiune care să impresioneze lumea fotbalului.

Andrei Preda, fost fotbalist, acum unul dintre liderii Peluzei Sud 1997, a anunţat că galeria care susţine în Craiova doar echipa FCU Craiova 1948 SA va fi prezentă pe ”Ion Oblemenco”, la data de 31 martie, la partida România U21 - Danemarca U21. ”În timpul lung scurs de la construcţia noului stadion am intrat în casa noastră de trei ori. Ultima dată am făcut spectacol când Ştiinţa a jucat cu Universitatea Cluj, în 16-imile Cupei României. Cu ochii în lacrimi am intrat a doua oară atunci când l-am condus pe ultimul drum pe Ilie Balaci. Acum vom fi acolo pentru tricolor. Noi mergem acolo pentru copiii de la care aşteptăm să-şi dea viaţa pe teren pentru România. Noi mergem acolo pentru că acolo este casa noastră. Pentru cei care aţi ratat meciul cu Suedia sau înfruntarea din cupă a Universităţii Craiova cu U Cluj, aceasta este a treia ocazie să vedeţi „Ion Oblemenco” aşa cum era în vremea în care sufletul şi crezul suporterilor nu era subiect de tranzacţii juridice în tribunale”, a spus Andrei Preda.

Partida România U21 - Danemarca U21 se va disputa pe 31 martie 2020, la Craiova, pe stadionul ”Ion Oblemenco”. Ora de începere a meciului nu a fost încă stabilită. Întâlnirea cu liderul grupei 8 reprezintă şi debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a selecţionatei Under 21. De asemenea, va fi pentru prima oară când tinerii tricolori vor evolua pe noul stadion din Craiova.

Vizualizări: 1,455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: