Unde joacă Universitatea Craiova în sferturile Cupei României

Luni s-au tras la sorţi meciurile din sferturile de finală ale Cupei României. Universitatea Craiova se va deplasa la Iaşi pentru meciul cu Poli, iar FCSB va juca la Sibiu în această fază a competiţiei.

Luni, 10 februarie, a avut loc tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României, ediția 2019 – 2020, iar echipele calificate în această fază au aflat cu cine se vor duela pentru a merge în semifinalele Cupei României.

AFC Hermannstadt, FCSB, Academica Clinceni, Petrolul Ploiești, Dinamo, Poli Iași, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Universitatea Craiova sunt cele 8 echipe calificate în sferturile de finală ale Cupei României, iar FRF a anunțat că meciurile din această fază vor avea loc într-o singură manșă în perioada 3-5 martie, cu începere de la ora 14.30, cu excepție jocurilor care vor fi televizate.

Meciurile din sferturile de finală ale Cupei României:

    Academica Clinceni – Dinamo

    Poli Iași – Universitatea Craiova

    Hermannstadt – FCSB

    Petrolul – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Partidele din sferturile de finală ale Cupei României se joacă într-o singură manșă, iar în caz de egalitate după 90 de minute de joc, atunci se apelează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de la 11 metri.

Mai mult, în toate aceste meciuri se pot efectua maximum 3 schimbării pe durata celor 90 de minute. În cazul în care partidele vor ajunge la prelungiri, atunci este permisă efectuarea a patru schimbări, cu condiția ca cea de a patra să se efectueze numai în prelungiri.

Petrolul Ploiești este singura echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României care evoluează în Liga 2. ”Lupii” au ajuns până în această fază după ce au trecut de Sportul Snagov, Industria Galda, Sănătatea Cluj și Viitorul Constanța.

Programul Cupei României

Sferturile de finală: 3 – 5 martie 2020

– participă 8 echipe calificate din optimile de finală. Se vor disputa 4 meciuri.

Semifinalele, manşa tur: 21 – 23 aprilie 2020

– participă 4 echipe calificate din sferturile de finală. Se vor disputa 2 meciuri.

Semifinalele, manşa retur: 12 – 14 mai 2020

– participă 4 echipe calificate din sferturile de finală. Se vor disputa 2 meciuri.

Finala: 23 mai 2020

– participă 2 echipe calificate din semifinale. Se va disputa un meci.

Vizualizări: 1,983

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: