Încă un jucător de la Craiova ar putea ajunge la naţionala lui Rădoi

Valentin  Mihăilă este jucătorul care  ar putea fi convocat pentru meciul cu Islanda  al naţionalei României. Desre vedeta Universităţii Craiova secundul lui Mirel Rădoi a avut numai cuvinte de laudă după  meciul cu FC Viitorul la care acesta a fost urmărit.

Nicolae Dică are doar cuvinte de laudă despre Valentin Mihăilă, jucătorul celor de la Craiova, care a adus victoria oltenilor în meciul cu Viitorul,scor 2-1. Secundul lui Mirel Rădoi a spus, în direct la Telekom Sport, ce trebuie să facă Mihăilă pentru a deveni mai bun şi a spus că mai poate creşte când a fost întrebat dacă ar putea fi surpriza din lotul lui Rădoi pentru partida cu Islanda.

Mihăilă a dat gol cu capul în partida cu Viitorul, deşi principala sa calitate este viteza. Dică spune că Mihăilă are calităţi extraordinare şi poate deveni şi mai bun dacă va învăţa, în timp, să fie mai combinativ şi să joace mai bine intre liniile adverse. "Cu toţii avem o părere foarte bună despre el, pentru că arată nişte calităţi extraordinare pentru vârsta lui. Având acea viteză, este şi un jucător care apare foarte bine în faţa porţii... Când va reuşi să fie mai combinativ, să joace între linii, din zona laterală să intre în zona centrală, şi va marca mai multe goluri, cu siguranţă va fi un jucător de mare valoare şi va costa mulţi bani. Este tânăr, are timp să înveţe aceste lucruri", a spus Nicolae Dică, în direct la Telekom Sport.

Întrebat dacă Mihăilă poate prinde lotul lui Mirel Rădoi pentru partida contra Islandei, din semifinala play-off-ului Ligii Naţiunilor, Nicolae Dică a spus că este un jucător care poate să crească: "Deocamdată nu pot să spun cu ce şansă porneşte, dar important este ca el să aibă evoluţii bune, iar în momentul când este convocat, fie la naţionala de tineret, fie la cea mare, să vină să aibă aceleaşi evoluţii bune. Este un jucător care poate să crească enorm de mult".  Acesta este convins că oltenii vor face un profit uriaş cu Valentin Mihăilă, fotbalistul crescut în Bănie.

Vizualizări: 620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: