Ce au ales ziariştii între Ponta şi DD

Vineri au fost în Gorj atât premierul Victor Ponta, cât şi Dan Diaconescu. Vizita celui dintâi a fost mai bine mediatizată atât pe plan local, cât şi central, spre nemulţumirea lui Tudor Barbu, realizator OTV şi candidatul PP-DD pe Colegiul 1 Senat. „Foarte mulţi jurnalişti nu-şi fac datoria. Ei participă la evenimente doar la comenzi politice. De exemplu, la Dan Diaconescu doar două televiziuni au venit, spre deosebire de Victor Ponta unde nu ai loc de televiziuni”, a spus Tudor Barbu.

Acesta crede că Victor Ponta se foloseşte de miniştri pentru a da bine la electorat: „La Ponta vine toată presa să vadă lumea ce prosteală. Ponta a venit cu ministrul Economiei la Târgu Jiu. De câte ori a mai adus vreun ministru până de curând? Acum simte că-i sună clopotul şi de aceea vine de două ori pe săptămână miniştrii săi”, a precizat Tudor Barbu.

Victor Ponta a fost vineri în Gorj cu trei miniştri după el, Chiţoiu de la Economie, Duşa de la Administraţie şi Constantin de la Agricultură. Înainte de a fi premier şi de a se apropia alegerile, Ponta venea în Gorj de două ori pe an. 

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: