Ce instituţie publică şi-a făcut conturi pe Facebook şi Twitter

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) este activă în mediul virtual. Astfel, pe lângă pagina oficială de internet  www.apdrp.ro, Agenţia adaugă la cartea sa de vizită pagina oficială de Facebook, la adresa https://www.facebook.com/APDRP, şi pe cea de Twitter la https://twitter.com/APDRP

Cele două noi conturi au fost create din nevoia de a oferi beneficiarilor şi potenţialilor beneficiari ai viitorului PNDR cât mai multe instrumente de comunicare cu experții APDRP și de a răspunde mai ușor întrebărilor formulate.

Experienţa a dovedit că, pe lângă spiritul antreprenorial de care dau evidentă dovadă, beneficiarii PNDR sunt persoane dinamice, cu apetit pentru informare şi dialog. Cum este şi firesc, nu de puţine ori sugestiile beneficiarilor noştri s-au materializat în modificări ale procedurilor de lucru. De aceea, unul dintre motivele care stau în spatele prezenţei Agenţiei pe rețelele de socializare este de a le oferi noi spaţii pentru dialog, pentru schimb de opinii şi, bineînțeles, pentru o comunicare personalizată” a declarat George TURTOI, Directorul General al APDRP.

Astfel, prin comunicarea directă, realizată prin telefon, în scris (poştă, e-mail ori fax), prin pagina de internet sau prin paginile socializare, experții APDRP vor putea răspunde solicitărilor sau sugestiilor venite din partea dumneavoastră legate de accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru modernizarea și dezvoltarea spațiului rural prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: