Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce lovitură a dat CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia a dat lovitura, reușind să vândă vineri energie cu livrare la termen la prețuri de piață spot. CE Oltenia a scos la vânzare cinci pachete de energie electrică. Este vorba de un pachet de 10 MW orari și alte patru pachete de câte 5 MW orari, cu livrare în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2022. În total, 64.770 MWh.


CE Oltenia a pus energia la vânzare pe bursă la prețul de 600 de lei/MWh. Întreaga cantitate a fost cumpărată de Enel prin cele două firme de furnizare, Enel Energie și Enel Energie Muntenia.


Tranzacțiile s-au încheiat la prețuri cuprinse între 815 și 821 de lei/MWh, cele mai mari prețuri înregistrate vreodată pe această platformă de tranzacționare, anunță economica.net.

Vizualizări: 4,486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: