Ce lovitură dă Craiova în lupta pentru titlu

Universitatea Craiova dă prima lovitură pe piaţa transferurilor după numirea lui Cristiano Bergodi. Oltenii au bătut palma cu jucătorul care fusese vândut cu 2 milioane de euro în urmă cu doi ani. Mijlocașul central Vladimir Screciu va reveni la Craiova.

Cristiano Bergodi se poate apuca liniștit de treabă pentru că va primi şi întăriri la echipă. Universitatea Craiova a bătut palma cu Vladimir Screciu iar mijlocașul central revine astfel în Oltenia după doi ani de la transferul la Genk, unde nu a jucat aproape deloc.

Cristiano Bergodi și-a propus să joace ofensiv la Craiova. „Semnez acum să jucăm pentru titlu cu CFR în ultima etapă!”, a spus italianul care, pentru a-și duce la bun sfârșit planul, are nevoie de întăriri. Cum mutarea cu Mattia Montini nu a reușit, Cristiano Bergodi a primit o altfel de „primă de instalare”. Vladimir Screciu a bătut palma cu Craiova, după cum anunță Sport.ro. Screciu a fost transferat la Genk în vara lui 2018 în schimbul sumei de 2 milioane de euro. Nu s-a adaptat și a fost împrumutat la Lommel dar nici în liga secundă nu a prins decât câteva minute, astfel că revenirea în țară a devenit varianta ideală pentru fostul internațional U17 și U 19 al României.

Sătul să stea pe tușă, mijlocașul de 20 de ani a dat semnale că vrea să joace din nou la Universitatea, iar șefii formației din Bănie au demarat discuții cu omologii de la Genk pentru un împrumut pe un sezon. Surse autorizate susțin că tratativele sunt ca și definitivate. CS Universitatea Craiova a reușit să cadă la un acord atât cu Genk, cât și cu fotbalistul, care va fi cumpărat definitiv.

Vizualizări: 1,668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: